Senaste inläggen

Av Linda - 16 mars 2009 11:05


Det är bra, då behöver ja inte ha dåligt samvete för att jag sitter inne.

ANNONS
Av Linda - 16 mars 2009 10:45


För er som undrar varför ja inte skriver är det för att jag oftast inte har nått att skriva för jag gör ingenting så de händer inte så mycke.


Men i torsdags var Nicklas ledig så då var vi duktiga att städa, vi torkade av alla skåpluckor i köket bl.a., de behövdes kan ja säga. Det är mycket trevligare att ha fint och städat rumt omkring sig så jag förstår inte varför vi inte alltid har det. Tills idag har jag lyckats hålla undan disken men vi åt en sen middag igår som krävde mycket disk som ingen orkade ta reda på efter maten eller senare på kvällen.


Igår slutade våran frys och kyl funka, brödet i frysen var tinat. När vi kom hem på kvällen tänkte vi att vi skulle lägga ut maten i snön på balkongen och frosta frysen. Eftersom det inte går att öppna dörren för all snö så tänkte Nicklas öppna fönstret men fick gardinstången rätt på foten istället, med den vassa kanten ner såklart. De gick hål och han kommer få ett runt litet blåmärke där men han kunde vifta på tårna så de gick bra. När han hade gjort de så upptäckte jag en on/off knapp i kylen som inte var intryckt =P


I lördags var det fint och soligt väder =) Då åkte jag till min kompis Fia och hennes son William på 1,5år. Fia ville ha lite tid för sig själv att göra arbetsprover till skolorna hon söker till så jag tog med William ut till en lekpark å lekte. De va skojjigt, men jobbigt, och skönt att vara ute. Synd att jag inte hade kameran med mig bara.ANNONS
Av Linda - 6 mars 2009 16:54


Idag åker Nicke till Stockholm för att gå på Metallica konsert. Iställer för att sitta hemma å vara orolig inte inte kunna sova utan han så ska jag "ut å röjja" som Emelie uttryckte det.


Jag skulle hellre säga att jag ska till Elin å Macke sen ska Emelie ska komma till Elin och Macke ska till Emelies sambo Kim å spela tv spel. Vi har köpt drink ingredienser, ja hoppas de blir gott =) så länge det inte smakar alkohol brukar de vara de för sprit e inte gott.


Sen ska vi ut å kanske träffa Fia å henner gäng. De ska bli kul =)


Jag frågade om jag fick sova hos Macke å Elin, de fick ja så tandborsten ligger i handväskan :P De är skönare å sova där än å ta nattbussen hem till en tom säng, dessutom blir jag alltid åksjuk på bussen. Å så får ja stanna där tills jag kan köra hem min bil.


Av Linda - 6 mars 2009 16:44


Innan vi somnar på kvällarna kan Nicke komma med riktigt konstiga komentarer som bara blir helt fel och jätteroliga. De kan nog vara så att det är mycke roligare för att vi är trötta men tänkte börja spara dom här iaf.


Igår kväll sa han att han låg - alldeles utanför täcket.

Av Linda - 4 mars 2009 13:13


Idag snoozade Nicklas och jag så länge de bara gick. Jag hann bara klä på mig och göra en macka. Jag skjutsade han till jobbet och följde med in och gjorde mig i ordning där istället och åt min macka. Sen gick jag runt i butikerna å frågade om dom ville ha nån personal, dom ville inte de =(

Jag var kvar hos Nicklas ett tag sen oxå, det var inte så mycket kunder så jag störde inte. Jag vek till en tröja när jag ändå va där, de är roligare än att vara hemma å inte ha nått att göra.

Av Linda - 9 februari 2009 11:24


I fredags ringade min faster och frågade om jag var klar med kjolen jag hade lovat henne i julas att jag skulle sy. Jag var inte de, hade inte ens börjat.


Jag bestämde mig för att göra det på lördags morgon men innan jag kom mig för hittade jag på allt möjligt annat jag skulle göra först. Det brukar vara så, när det är nånting speciellt jag borde göra är de så mycke lättare att göra allt annat, som att städa och diska och sätta in papper i pärmar.


Men när jag hade gjort allt annat så vart jag ju tvungen att börja. Det gick ganska fort att bli klar med kjolen och innan kl 15 så hade jag även sytt fast knappar på en kappa, en jacka och en tröja, sytt hängen på fem handdukar, lagat ett bh-band, en klänning och mina tights som jag dessutom drog åt resoren på.

 Dom grejerna har legat i min fixa-låda hur länge som helst men nu är de klartt.

De var väl inte så svårt =P

Av Linda - 4 februari 2009 14:35


Det dåliga med att Nicklas jobbar är att jag blir en ensam hemmafru och jag är ingen bra sådan. Jag har inte orkat diska än och till lunch lagade jag mig ingen mat utan jag snodde Nicklas låda han fått av sin mamma. =(


Men tvätta håller jag på med. Fast de är verkligen inge kul själv, för de första så är det tungt att bära ner allt samtidigt som jag måste låsa upp 5 dörrar ner dit. Å så luktar de inge gott där, vilket jag tycker det borde göra där man ska få sina kläder rena. Sen hinner vi sällan tvätta klart och aldrig troka klart för det finns bara ett torkskop och där ryms inte alla våra kläder. Jag förstår inte varför dom inte har hängt upp linor i de tomma rummet bredvid.


I morse gjorde jag ett försök till att fixa sladdarna under datorn, de vart inte så mycke bättre men jag dammsög så de vart rent där iaf. Sen såg jag att jag var tvungen att torka skrivbordet oxå. Vi måste ha riktigt skitiga fingrar för när jag försökte göra rent tangentbordet såg jag att det är jättemycke skit som har åkt ner under tangenterna, hur får man bort de?


När jag letade gummiband att binda ihop sladdarna med så fastnade jag i våran hall-låda. I den lådan samlas allt vi lägger ifrån oss som inte har nån annan plats, alltså massa onödaiga saker så som ett 20-tal nycklringar vi aldrig kommer ha användning för, gamla icakort och glödlampor vi inte vet vart vi ska slänga.

Nyckelringarna fick ligga kvar i lådan men jag plockade ut glödlamporna, en gammal telefon vi hittade ute för ett tag sen, en telefonhållare till en annan telefon vars extra "skal" (man kan byta framsidan till andra färger) ligger i våran andra bra å ha låda vid skrivbordet. Telefonen ligger nog i en låda nere i förrådet =P Jag tog även ut badrumskrokar som vi hade när vi hade kaklat badrum, nu går dom ju inte att använda så de verkar ju dum att dom ligger i våran hall-låda.

 Jag ska ner å tvätta nu så jag tar med mig sakerna ner i förrådet så får dom ligga där å vänta på att vi kanske kommer ha användning för dom en vacker dag.


Av Linda - 3 februari 2009 16:25


Våra blommor mådde inte så bra när jag åkte men när jag kom hem mådde dom ännu sämre för Nicklas hade glömt dom helt =( Dom i köket tyckte nog inte om att vi hade panelgardiner så dom är döende nu.


(Det är dumt att det inte finns färdiga smilisar här för jag kommer inte på hur jag ska göra)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se