Senaste inläggen

Av Linda - 3 maj 2009 21:58

I helgen följde jag men Emelie och hennes jobb på en båtresa till Åland. Klockan 11.20 på lördags morgon åkte bussen från Sundsvall till Stockholm med ett matstopp i Tönnebro. Vid slussen fick vi våra biljetter och klev ombord på MS Birjer Jarl, en inte så ny och inte så jätte stor men mysig båt. Vi blev dirigerade till våra rum vilket var bra för det var väldigt svårt att hitta på båten, vi gick fel många gånger.

När vi hade kollat in vår hytt, bytt om, sminkat oss så gick vi till de andra  och tog en fördrink innan maten. Jag tror jag ränknade till 15 personer, varav två lika gammla som mig och vi var dom som drog ner medeloldern på båten.

Efter buffén vart det karioke, jag sjöng men inte i micken. Däremot dansade jag med en av killarna som gick en buggkurs, det gjorde jag också för läänge sen men tydligen så kunde jag fortfarande och det var kul. Resten av kvällen bestod av drinkar, mingel, lite mer dans och frisk luft på däck. Jag hade jätte kul =)

På morgonen efter vinglade det lite när vi skulle äta frukost, annars har det varit lugnt. Det var riktigt mysigt att titta ut på vågorna medans jag duschade. Vi gick å la oss igen efter frukosten, kröp under täcket och somnade till. Vart väckta av städerskan lite senare. Vi packade ihop och gick ut till de andra och förstökte luska ut vad som hade försegått i de andra hytterna under kvällen och natten. Sen väntade vi bara på hemresan.


ANNONS
Av Linda - 21 april 2009 15:06


Vi möblerade om igår =) Det här är "före" bilderna...

ANNONS
Av Linda - 21 april 2009 15:00


Så här blev det efter någon timme =)

Av Linda - 17 april 2009 17:34


I tisdags fyllde jag och Nicklas 4 år. Vi täffades den 14:e April för fyra år sendan mitt på Alnöbron =) Fast de vart inte riktigt på mitten för Nicklas hann gå längre :P


Så i tisdags gick Nicklas hem från jobbet och jag gick å mötte han på bron. När vi såg varandra så tändes alla gatulyktorna på bron, de va jätte romantiskt =D

Av Linda - 14 april 2009 15:53


Nu är de vår =) Jag har tagit undan vinterskor och jackor jag tagit fram vårkläderna. Igår var Rebecka här, vi tog en promenad i solen. Det vart så varmt så jag fick ta av mig till t-shirten och köpa glass =)


Jag har inte varit nyttig i påsk, har ätit efterrätter, godis och glass. Igår gick jag å Rebecka till statoil och köpte lösgodis, det vart väldigt mycket mer än vad jag tänkte så nu har jag ätit tillräckligt för i år.

Av Linda - 23 mars 2009 12:04


Jag är stor nu men har inte blivit nått och har fortfarande ingen aning vad jag ska göra med mitt liv=(


Ibland önska jag att ja levde på den tiden då kvinnor var hemma-fruar och inte behövde jobba. Jag skulle gärna vara hemma och ta hand om barn och hushållet, ha maten klar tills Nicklas kommer hem =)


Nu är jag bara hemma ändå utan att göra nånting. Det finns varken mat eller barn här när Nicklas kommer hem.  

Av Linda - 18 mars 2009 19:52


Nu är jag hos mamma och målar igen.

Vi skulle ha målat källar trappan svart men han på färg affärn var inte så bra på färger ^^ så det vart mörkgrått istället. Vi målade ett varv med grått på hela trappan, utom varannat trappsteg, annars hade vi inte kommit upp :P De va mormor som kom på den briljanta idén :) Mamma fuskade lite på undersidan av dom nedersta stegen men jag la mig på golvet å målade de ja, inge fusk när ja e me :P Vi målade även gröna väggar, svart element och vitt tak.


Imorgon ska jag vara assistent till morfar när han lägger golv.


Av Linda - 16 mars 2009 15:15


Jag börjar unefär om en månad och jobbar i sommar =) Det e så skönt. Jag tänkte söka utbildningar så för hoppningsvis börjar jag plugga till hösten. Jag vet inte riktigt vad eller vart än men.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se