Senaste inläggen

Av Linda - 9 augusti 2009 12:08


Idag fyller Kim år, så nu är han ett år äldre än Nicke :P

Vi va hos dom igår på Tacos, de va gott! Nicke va nykter och körde men som Jens sa, han är rolig ändå :) Å så slapp han ju bli bakis.

Vi lekte den här leken när man ska suga ett kort mot munnen sen ge över de till nästa person, de va riktigt kul, man såg skräcken i ögonen när nån tappade suget och höll på att pussa den andra personen istället för att lämna kortet.

Senare skjutsade Nicke ner oss på stan så tog vi en drink på Invito, de är mysigt där och endel av bartenderna kan göra riktigt goda drinkar. Vi åkte nog hem ganska tidigt med det var en riktigt bra kväll =)

När vi kom hem blev de rostade mackor med te/oboj och 2,5 män.Det är badväder idag =( jag kan inte åka å bada. Jag ska jobba idag. Imorgon ska vi tvätta men på tisdag vill ja bada. Då kommer de säkert va dåligt väder.


De är meningen att jag ska städa nu. Jag har diskat iaf. Vi ska ju städa på torsdagar men de blir inte alltid så och då ska vi städa på söndagen istället. Det är idag och Nicke jobbar så jag ska göra de innan jag oxå ska jobba.


Nästa torsdag måste vi städa noga för på fredag fyller jag år å då kommer de folk hit. Emelie va hit i förrgår när de va ostädat och hon tyckte de va kul att se att vi inte alltid har så fint som när dom brukar komma :P


Jag ska baka massa kakor innan fredag, de ska bli mumsigt. Sen är slut på sötsaker för mig annars kommer jag inte kunna ha mina kläder längre. Min födelsedag och nyårsafton är vändpunkter =) Så fresta mig inte sen!!


ANNONS
Av Linda - 14 juli 2009 01:21


Vart tog sommarnen vägen? De va fint en vecka nu är de regningt och mörkt ute igen. Förra veckan gjorde de inte mig nått för jag vad sjuk så de va bara skönt att få ligga i soffan med täcke å lyssna på regnet. Men nu vill jag åka å bara igen.


Idag va mamma här å hämtade sin bil och satte om en blomma åt mig =) Det var min penningblomma som fick en större kruka. Den kunde inte stå rakt i den gamla för den har vuxit. Det är bra, de kanske betyder att de kommer komma mer pengar snart. Hoppas de för nu får ja mindre dagsersättning, om de inte var för lönen jag kommer få så skulle de gå +-0.  Jag hoppas jag får mer jobb snart. De skulle vara så skönt att kunna sötta in pengar på sparkontot istället för att ta ut.


Blomman fick en vit kruka så nu får den också vara i vardagsrummet. Vi har bara vita krukor där, i köket är de mörkblå och i sovrummet svart =) Det är bra att veta om nån vill köpa nån blomma åt oss nån gång.


Idag va jag och Nicke inne i den nya (jag antar att den är ny för jag har inte sett den förut) golfbutiken vid Ica Maxi. De va kul att kolla där, man fick prov putta och slå. Det var mycket svårare än på Tiger Woods spelet vi har till PS3:an hemma. Om jag skulle börja spela så skulle jag köpa en lila sol skärm som dom hade i butiken, dom hade en lila golfbag också, och ett stoort rosa paraply med skönt handtag.

Det skulle va kul att få prova gå en runda men då måste man köpa alla klubbor och medlemsskap först =(


Nu måste jag nog gå å lägga mig, Nicklas har ju redan gjort de.ANNONS
Av Linda - 3 juli 2009 10:41


Han klarade de galant, både teorin och körningen på första försöket =)

Vi firade med champangen som vi sparade tills nån av oss fick jobb, nu har båda deltids jobb och båda körkort. Yey!

Däremot har vi snart ingen bil =/ vi får bara köra den fram till den 17:e sen blir de skroten om ingen vill köpa den å fixa lite. Det finns ju många hela och fortfarande fina delar av bilen som nån kan använda.Av Linda - 30 juni 2009 21:50


Idag tog jag åters andra dopp i havet och det var inte bara plask i och fort upp utan ja va i ett tag faktiskt. Jag hjälpte Macke att leta en boll Nicke hade kastat ut, den flöt inte och vattenet var grummligt. Elin var oxh med men låg på standen å solade.

Det var varmt men målnigt och blådigt så vi kände inte att solen tog. Jag är röd Nicke är rödare.


Jag var ute å gick idag oxå, de var duktigt av mig =) Jag stannade vid en lekpark och klättrade upp i en lekställning också, de va kul =)


Imorgon hoppas vi att Nicklas ska ta körkort *håller tummarna* Han började läsa lite i boken och övningsköra för drygt en månad sen.


Det är Gutufest i helgen och jag ska jobba, stäng för fösta gången. Vi får se hur de går.ufc

Av Linda - 19 juni 2009 00:04


Linda- ska vi gå å lägga oss nu?

Nicke- näää jag tänkte se på ufc, du kan se de med mig

Linda- är inte de untimate fighteing

Nicke- Jo men de är halvnakna män (som om de vore intressat för mig att se)

Linda- ja som är jätte biffiga (alltså inte så intressant)

Nicke- nä dom är som mig fast med muskler

Linda- hahahaha

Av Linda - 19 juni 2009 00:01

men men men men manly men ohohohoo


Vi har börjat se på två och en halv män.

Av Linda - 19 maj 2009 14:13


Jag ska få jobba på okq8 =D

Det blir mest helger men också när någon blir sjuk eller vill vara ledig. De är bra att deras pupar å så har krånglat så pappa har varit där å fixat å sagt att jag ska få jobba där =) Även morfar hade pratat med sin kusin på okq8 i Timrå så de kanske också hjälpte. Tack för de!

Av Linda - 6 maj 2009 22:31


Nu är jag här igen och grejjar, denna gång är det kök och matrum som ska göras om. Jag har hjälpt mamma med hennes blogg där det finns lite bilder på projekten, gå in å kolla. http://helletorparn.bloggagratis.se/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se