Senaste inläggen

Av Linda - 4 mars 2011 20:40

Nicke vann :( han fick 765 men jag fick också över 500 faktiskt. :P

ANNONS
Av Linda - 4 mars 2011 20:18

    

Maten var den godaste jag och Nicke ätit på länge, vinet var gott och är nästan slut nu, jag leder i kortspelet 500 och fick 4 matlådor :D

ANNONS
Av Linda - 4 mars 2011 18:49

Idag kom Nicke å hämtade mig på skolan och jag visade honom runt lite. Sen åkte vi till Haparanda för att storhandla. Det vart mat, en matta, ljus och blommor mm. Nu äter vi krustader och dricker vin/öl medan vi väntar på potatisgratäng och fläskfilé. Mums fillibabba! 

  

Av Linda - 3 mars 2011 18:22

Nu e Nicke här :) 

Han åkte 69.92 mil igår för att vara med mig :) Det tog 8,5 timme bara :P


Efter att han packat ur bilden, hälsat på Kirsti som jag delar lägenhet med och kollat hur jag bor åkte vi till Övertorneå för att handla mat. Jag tyckte inte de fanns så mycket där att visa och Nicke var inte intresserad så vi tog en sväng över till Finnland istället. 


Det var jättemysigt att sova bredvid honom i natt. Och idag när jag kom hem höll han på med maten :) De var så skönt att komma hem till den jag älskar istället för en tog tråkig lägenhet. Det vart en tidig middag vid fyra så nu är vi hungriga igen. Jag brukar normalt inte äta nå mer än middag om ens de men idag ska jag ta igen de med två måltider på en kväll :) 


Han stannar tills på måndag så vi får vara med varann hela helgen. Tack Kim som bytte arbetspass!


              Av Linda - 28 februari 2011 19:48

På skolan har vi bara väntat å väntat. Målade taket i vårat bås en gång, upptäckte att vi behövde spackla mera. Jag la på för lite för jag tänkte att de skulle gå fortare att torka, men de tog hela dan och vart inte bra ändå så imorgon måste vi slipa de nya spacklet och måla på de och mer väntetid väntar.


Idag har jag varit duktigt. På friskvårds timmen i skolan när alla andra satt och såg på skidåkningen tog jag en härlig promenad i solen. När jag kom hem gjorde jag mat och åt såklart, sen diskade jag all disk från i helgen, skurade toan och tränade så jag kommer ha träningsverk imorgon =) 


Jag ligger kvar på yoga mattan på golvet och försöker ta ett bra kort som jag kan använda till profilbild. Men jag får inte bort blixten så bilderna blir ju för ljusa. Hur gör man? 


  


Av Linda - 27 februari 2011 19:20

Jag hade fel. Helgen vart inte tråkigt alls =)


På fredagskväll pratade jag men Tammy och bestämde att jag skulle komma till henne på lördagen. När jag var där fick jag sms från Linda, snickaren som jag träffade på bussen som bor i Hedenäset. Hon sa att dom tänkte åka till Kalix och undrade om jag ville följa med. Vilket sammanträffande :)

Vi träffade dom senare på hotellet, de enda utestället i Kalix. Det var väldigt lite folk där men vid 12 så stormade de in folk, inklusive Jenny från min klass :) Fast då hade ju vi hunnit bli trötta så vi gick hem. Jag fick sova hos Tammy, det var mysigt och kändes tryggt att inte behöva vara själv på kvällen och sova ensam. Jag fick dessutom sova mot väggen, vilket jag inte gjort i min lägenhet för jag vill inte ligga mot den äckliga fettfläcken vid huvudgaveln. Men när jag kom hem idag så städade jag och möblerade om så nu har jag tre väggar runt sängen :) saknas bara Nicke på den fjärde sidan så hade de varit perfekt sovställe för mig. 

  


Av Linda - 25 februari 2011 19:42

Nu är de fredag kväll och de allra flesta människor tycker det är super kul med helg, jag tycket det är skit tråkigt!

Jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag tar mig ingenstans och vågar inte ringa de två personer jag vet bor här nån stans som jag pratade lite med på bussen förra veckan. Alltså är jag helt ensam. 


Iaf.

Det är en på skolan som nyss fått reda på att han inte får nå pengar för hans försäkringsdagar är slut. Om en månad går han ut skolan och då har inte nån stans att bo heller. De enda han kan hoppas på är att soc hjälper han.  Eller att han hittar en rik tjej :P


Jag är så glad och lättad över att jag inte behöver oroa mig för de.

Inte att behöva hitta en tjej utan att jag inte behöver bli hemlös och utan mat. Nu tor inte jag att han blir de, jag är säker på att de löser sig på nåt sätt.

Jag har fyra husnycklar på min nyckelknippa hemma (5 med den jag har nu) och föräldrar och morföräldrar som skulle hjälpa mig om de behövdes. Och en pojkvän som betalar mer än hälften hemma nu. Nu är jag ganska bra på att spara de jag får så de ska nog inte behövas. Men ändå, ett orosmoment mindre. När jag hör hur andra har de tycker jag att jag har de ganska bra. 

Av Linda - 22 februari 2011 19:01

I helgen har jag varit hemma. Det var jätteskönt att komma hem och vara hemma lite. Jag fick mysa med Nicke, gosa och busa med Arvid och umgås resten av min familj. Jag packade resväskan full igen innan jag åkte upp igen. 


Tyvärr så är det nästan lika jobbigt att åka som det är skönt att vara hemma. Det blir två dagars resa för två dagar hemma. 


Jag flög den här gången, det gick lite fortare men jag fick obehagligt ont i huvet och öronen. Bussarna stämmer ju inte med varann eller med flyget så det tog ungefär 9 timmar att komma hem och 10,5 timme upp igen för att flygbussen inte väntade och jag missade bussen i Luleå.

Som tur var fick jag sällskap :) det var en söt skånska vid namn Tammy som var lika vilsen som mig när inte flygbussen stod och väntade på oss. Vi skulle båda till Kalix så vi gjorde sällskap dit.


Nästa onsdag kommer min kära Nicke upp å hälsar på mig :) sen tänkte jag att jag skulle åka hem med han på fredag men jag vet inte, känns jobbigt att åka tillbaka sen igen.  Fast ja vill ju hem innan Arvid hinner växa för mycket, bland annat. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se