Senaste inläggen

Av Linda - 9 oktober 2008 22:37


Idag har jag fått mycke gjort, har bara suttit ner för att äta. De här var min göra lista:


Städa

Byta plats på sängarna

Städa pyjamaslådan

Damsuga

Skura (smart sätt att torka skulmoppen på bilden)

Ta ut soporna

Sätta om pillerfikusen

Handtvätta (kunde inte för jag hade inge tvättmedel)

Stryka och byta gardiner

Laga mat x2

Handla

Sola

Träna


Jag vet inte hur man gör bockar men allt är klart iaf. Visst har ja varit duktig ? =D


ANNONS
Av Linda - 8 oktober 2008 12:03


Jag har blivit tipsad om en sida där man kan hålla kolla på alla seier man ser på som inte kommit till svensk tv än. Man kan fylla i vilket avsnitt man är på och se när dom sänds i usa.


http://www.myepisodes.com

ANNONS
Av Linda - 8 oktober 2008 10:16


Jag försöker svälja sex stycken piller till middan varje dag, omega3 för att fisk är äckligt, krom som minskar sötsuget och en grupp andra som som jag fick av mamma så nått är dom väl bra för.


De borde finnas ett må bra och vad glad piller istället. Så man inte har ont i huvet, eller nån annan stans för den delen, pigg så man orkar aktivera sig och få lust att göra tråkiga måsten som å söka jobb och diska.

Av Linda - 8 oktober 2008 10:12


Jag missade tåget igår igen. Klockan ett gick ja å la mig, mest för att hålla Nicklas sällskap men halv fyra var jag fortfarande vaken. Sen vaknade jag strax innan 9 och hade för ont i ryggen för att ligga kvar.

Av Linda - 5 oktober 2008 21:20


Idag och igår har jag packat upp fler lådor hos mamma. Det är lite spännande vad som finns i lådorna och klurigt att hitta nån plats åt allt. Dom har alldeles för mycke glas och skålar och porslin så vitrinskåpet är fullpackat och jag har fyllt fyra andra skåp med saker, nä fem, jag glömde Arnes skyttepris-skåp. Till och med förrådet med tomma kartonger är fullt upp till taket :P Men de är kul att få undan och se att de blir fint i rummen :)


Imorgon åker vi hem igen :/ de är inge kul å va hemma å arbetslös. Är de nån som vill ha oss ett tag till nått hemma projekt? ;)Av Linda - 3 oktober 2008 17:23

Vi (vi betyder oftast jag och Nicklas) har bott hos mamma och arne sen i tisdas men vi har mest varit hos mormor och morfar och hjälpt morfar rensa under sin stuga och eldat skräp.  

Vi har kommit dit på "morgonen" fått låna kläder och åkt en liten bit till morfars stuga som han har köpt för att renovera. När vi va där sist va de bara ett stort hål i väggen och massa stenar å skrot, nu ser de ut som en fin liten stuga, han har varit väldigt duktig min morfar :)  

Första dan bar vi ut virke och massa gamla saker som lega under stugan i 25år. De vart en hög som skulle på tippen, enhög som skulle eldas och flera andra som skulla vara kvar :P

Igår å i förrgår har vi mest eldat och krattat sågspån i regnet. Det vart så lerit så jag höll inte på att komma upp med bilen. Nicklas skulle hjälpa mig så han puttade på fram å när jag gasade stänkte jag ner han i lera, haha :)

Vi vart ganska skitiga båda två men de va roligt och skönt att få arbeta lite. Å så har mormor gjort fika, lunch och midda åt oss :) En da kom hon ut med korv och gjorde upp en brasa inne.


Men idag är jag helt slut och trött i kroppen å snuvig.

Av Linda - 28 september 2008 00:43

Jag är hemma, ensam, har druckit en drink eller två och har jättekul =)

Jag pratar men en tjej på msn, lyssnar på musik i hörlurar och kollar på gamila filmer och bilder. Mycket är borta, mormor Almas hus å skog, mammas hus, våran lilla lägenhet, alla gamla vänner och bekanta.  Det är tur man har bilder och minnen.

Av Linda - 24 september 2008 22:04

Idag har vi städat, diskat och tvättat. Jag tvättade för att slippa den stora högen på diskbänken men jag slapp damsuga oxå :) Det är bara skurning av vardagsrum, hall och kök kvar.


Imorgon fyller Nicklas år. Då ska vi baka bullar, både kardemumma-kanel och choklad :) Han har redan fått present av mig, Metallica coffinbox. De är lite tråkigt att jag inte får överaska med nått, jag tänkte köpa en metallica t-shirt på carlings men jag har inte vågat förut för han måste kunna få lämna tillbaka den men nu har jag inte råd längre å så sa han att jag inte fick för vi har köpt för precis lika mycke till varann.


Han ska få nått nu istället, vi ska åka på Max å äta. De är jobbigt att de bara är jag som har körkort för då måste alltid jag följa med. Idag orkade inte jag följa me han till Birsta så han ringde sin kompis iställer när han hade missat bussen.


Nu är de nog så igen att han väntar på mig å ja väntar på han. Vi sitter vid varsin apparat och vill inte avsluta förns den andra gör de. Fast när han väl går så blir han klar fort men jag kommer alltid på massa annar jag ska göra innan :P Så jag ska nog gå nu.


Säg Grattis till Nicklas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se