Direktlänk till inlägg 5 december 2011

Förlåt Nicklas men jag tror inte vi har nån bil längre :(

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :) 

På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :)

Sen hann jag även träffa två av mina bästa kompisar innan jag åkte tillbaka till Ödenäset (=Hedenäset)


Och här började eländet


Jag var redan trött less och irriterad när jag klev på planet och de gick inte att sova. När vi var påväg att landa fick jag tok ont i ena örat, tog två ipren men dom hann inte verka.


Framme i Luleå mitt i natten skyndade jag mig att ta väskan och gick ut till bilen. Satte på hög musik för jag var fortfarande irriterad. Jag körde nog kanske lite för fort men det gick bra ända tills jag svängde av E4:an mot Hedenäset. Då började det att snöa så jag inte såg nåt och det var halt. Jag körde sakta men tydligen inte tillräckligt för jag hamnade i diket. Smaschade in bilen i ett träd.      


Vad gör man mitt ute i ingenstans? med en bil som sitter fast i ett djupt dike? 

Jag ringde Nicklas å sa att jag mådde bra å frågade vart man slog på varningsblinkersen. Klädde på mig lite varma kläder men trampade ner i det blöta diket så fötterna var genomblöta och frusna. 


Sen försökte jag ringa nån som kunde komma å hämta mig så hade jag kunnat krångla med bilden och bergaren i morgon men ingen svarade såklart halv 2 på natten. Ungefär en timme senare kom bergaren och plockade upp mig och bilen.


Medan jag väntade försökte jag hitta nycklarna som hade legat löst i baksätet. Men utan resultat så när jag äntligen kom hem, kom jag inte in. Jag försökte ringa han jag bodde med, som tydligen flyttade ut i fredags utan att säga nåt, men han sover som en stock. Det var tänt hos grannarna så jag försökte där men dom ville inte heller vakna. Tillslut efter många hårda knackningar öppnade en trött, förvirrad och antagligen less föredetta "sambo" och gav mig nycklarna. Äntligen var jag hemma och kunde värma mig i duschen och äta nånting.


Nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli sju och skolan börjar. Eller ksa jag lägga mig och sova istället?

Jag ska ringa försäkringsbolaget och vårdcentralen så fort dom öppnar. Sen måste jag få låna nån bil och hämta resterade saker ur bilden som står på verkstan. Bergaren trodde inte att den gick att rädda :( 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Av Linda - 24 april 2011 10:12

Hello   I onsdags ville jag inte sluta måla, jag ville hinna färdigt i aktivitetsrummer på skolan i Ötå. Jag kommer ju vara borta två veckor så Jenny hinner nog göra klart där under tiden. Det är inge kul att göra underarbetet och börja sen inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se