Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

nu så

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna


jag var i Kiruna

 

å hälsade på Javier

 


vi åkte till ishotellet

        Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi

         på skolan har vi målat klart

 och i morgon blir vi klar meden dag när de regnade fick vi bygga oss en koja för att kunna skrapa klart

     

idag tog vi ner ställningen. 

 
ANNONS
 
camilla

camilla

5 september 2011 10:45

Vad ensamt det såg ut på stranden :) Vilken mysig koja!!
och vilken skillnad på det ni målat och bredvid!!!!!

http://bymillan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Av Linda - 24 april 2011 10:12

Hello   I onsdags ville jag inte sluta måla, jag ville hinna färdigt i aktivitetsrummer på skolan i Ötå. Jag kommer ju vara borta två veckor så Jenny hinner nog göra klart där under tiden. Det är inge kul att göra underarbetet och börja sen inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se