Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Kiruna

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där. 


Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom på lördagen. Vi fick bo hos Emilias kusin å hans fru som var jätte snälla och trevliga. Vi fick super jätte god mat där på lördagen. Vi var även med våra klasskompisar Jörgen och Javier som är där uppe på praktik. 


Vi hade kul å de va kallt :) 


Nu är jag förkyld och har stannat hemma för första gången sen jag började utbildningen.


Det är tråkigt att jag ska vara sjuk nu när Nicke kommer hit. Jag längtar sååå mycket efter honom och det ska bli skönt att få vara med varann i nästan tre veckor. Vi åker hem på fredag när jag slutat skolan sen har vi två veckors semester :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Av Linda - 24 april 2011 10:12

Hello   I onsdags ville jag inte sluta måla, jag ville hinna färdigt i aktivitetsrummer på skolan i Ötå. Jag kommer ju vara borta två veckor så Jenny hinner nog göra klart där under tiden. Det är inge kul att göra underarbetet och börja sen inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se