Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

Klantunge!

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de var tungt och när vi nästan var hemma kom jag på att nycklarna låg ju kvar i väskan.


Och idag:

Lägenhetsdörren går i lås när man stänger den så jag brukar vara noga men att jag har nycklarna i fickan när jag går ut. Idag innan vi började jobba skulle jag hem och hämta ett par strumpor till Jenny. Jag hade nyckeln och hörlurar i handen men sen hamnade dom under alla strumpor på golvet när jag plockade ur resväskan. Jag kom på att jag glömde hörlurarna men inte nycklarna. De kom jag inte på förrän jag skulle in i skåpet på skolan när vi slutat.

Emelie som jag delade lägenhet med flyttade igår så hon kunde inte släppa in mig, så typiskt! Jenny skjutsade mig till Övertorneå för att hämta extranyckeln hos Agneta. Men när jag kommer hem och in ser jag att jag låst hänglåset på min dött så jag kommer ändå inte in. De dumma är att Agneta pratade om den nyckeln men jag tänkte inte på att jag behövde den också. 

Som tur var var jenny kvar inne på skolan för vid de här laget var klockan över 4 och då kommer man inte in utan nyckel. Hon tog med en butlsax till mig så jag kunde klippa låset men de var jag för klen för. Jag fick gå till mina snälla grannar å be dom hjälpa mig bryta mig in hos mig själv :P 


Hur ska jag bli när jag blir gammal ??? :S

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 24 april 2011 10:12

Hello   I onsdags ville jag inte sluta måla, jag ville hinna färdigt i aktivitetsrummer på skolan i Ötå. Jag kommer ju vara borta två veckor så Jenny hinner nog göra klart där under tiden. Det är inge kul att göra underarbetet och börja sen inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se