Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Äntligen hemma

Av Linda - 24 april 2011 10:12

Hello


I onsdags ville jag inte sluta måla, jag ville hinna färdigt i aktivitetsrummer på skolan i Ötå. Jag kommer ju vara borta två veckor så Jenny hinner nog göra klart där under tiden. Det är inge kul att göra underarbetet och börja sen inte få göra klart och se slutresultatet. Så här ser det ut nu iaf.

   Det som är vitt mellan de gröna och blåa ska bli blått men vi hann inte måla klart för Jenny hade brotom hem.    Orange, grått och grönt, hur tänkte dom?   Och den blåfärgen till de?Trosdagen var en lång dag. Jag vaknade och klev upp onödigt tidigt och när jag kom till skolan var det bara en person där. Det kom fler sen men inte så många, de flesta hade redan åkt hem. Vi påsk städade kanske två timmar sen började de andra går hem men jag stannade kvar och målade lite på paisly väggen. Nu ser den ut så här:

 

Vid 12 gick jag till bussen för att vara hemma i Nickes famn 8,5 timme senare. 

Planet flög för fort så han var inte där när jag kom fram :( Jag tog min väska och gick å mötte han på vägen sen åkte vi till Arvid :) å Camilla å Rick :) Dom hade redan besök så jag snodde några kramar bara innan vi åkte å handlade fika å for hem :)

Det var så skönt att komma hem!


Det är så härligt väder här! I fredas satt jag ute i t-shirt medan jag väntade på Emelie i Birsta. så här såg de ut i Hedenäset innan jag åkte

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se