Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Gapa å svälj nu ere helg

Av Linda - 9 april 2011 18:04

Vi skulle ha en klassfest igår här hos mig. i onsdags försökte vi bjuda all men vi har ju inte varit på skolan så de var lite svårt. Vi var tre stycken från klassen plus en  norsk snickare :P Men vi hade kul :) vi satt ute i en grill kåta och eldade. Igår pratade jag men af, hon sa att mina dagar är slut i november fast då kan jag plussa på alla vardagar jag jobbat sen februari förra året. Så nu är de lite bra ändå att jag jobbade hos Marianne. Hon har inte betalt någon skatt på de jag jobbade så nu måste jag böka med de igen innan jag kan skicka in min deklaration. Kärring!

Egentligen ska jag vara klar med utbildningen i augusti nästa år men nu vet ja inte hur de blir. När dagarna är slut får jag dessutom inga pengar. Så jag är lite orolig, 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Berit

10 april 2011 16:16

Hej på dig, Det låter tråkigt om du inte kan gå färdigt den här utbildningen. Hoppas att det ordnar sig för dig.Vilket fint kort du har på dig.Kram på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se