Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Lägenheten

Av Linda - 27 mars 2011 09:05

Igår hade jag en produktiv dag då jag städade, tvättade, diskade, gjorde matlådor, bytte gardiner och bäddade båda sängarna. Sen va ja runt å knäppte kort. 

            


och så här ser de ut utifrån. 

 

byggnaden som ni ser bakom huset på fösta bilden är skolan.

Fönstret längst ner till höger är mitt kök.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Berit

27 mars 2011 09:58

Hej på dig. Hur är läget där uppe? Du ser ut att ha fått en fin lägenhet nu. hoppas du trivs bättre med den här, du har mera plats att vara på o förvara dina saker.Bra att du har fått närmare till skolan så att du kan gå dit,Ha det bra Kram på dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se