Direktlänk till inlägg 24 mars 2011

Paislyväggen

Av Linda - 24 mars 2011 19:08

Så här går det:


 

  

 

 

   

   

 

   Nå längre har vi inte kommit på två veckor. 


I morgon ska jag måla lite svarta konturer och föröka göra klart paislyn längst bort i hörnet sen ska jag städa så de kan flytta dit fika rummet till veckan. 


På måndag blir det skarvspackling i Övertorneå istället. Vi skulle hålla på med de ett tag så dom andra får fika vid våran ofärdiga vägg så länge. Jag kanske smiter dit nå kväll och målar lite om jag har tråkigt. Jag bor ju bara ett stenkast bort. Faktiskt! jag skulle nog kunna kasta en sten till skolan :) Jag ska lägga upp lite bilder på mitt nya boende i helgen efter jag städat och gjort så fint de bara går. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Berit

24 mars 2011 20:35

Hej på dig. Vilket fint konstverk du har gjort,ser verkligen härligt ut.Kram på dig

Linda

27 mars 2011 08:55

Tack :)

 
Ingen bild

Emelie

28 mars 2011 20:55

Gud, vad snygg väggen blir! Duktig du är!!

Linda

30 mars 2011 17:37

Tack :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se