Direktlänk till inlägg 12 mars 2011

Jag ska flytta :)

Av Linda - 12 mars 2011 08:13

Det finns en tom lägenhet alldeles vid skolan. Det finns två rum och båda är tomma så jag förstår inte varför jag inte fått flytta dit tidigare. 


Det är ett gammalt hus som egentligen skulle behöva renoveras men jag tycker det var finare och bättre där än här. Det känns som ett gammalt torp, jag tycker de va mysigt. :)


Rummen är stora, det finns vardagsrum med soffa, många garderober, två sängar i varje rum, badrumsskåp, två tvättmaskiner, torktumlare, ett stort torkrum och en bastu i källaren :) (inget av de finns här)


Om jag bor där kan jag gå tillbaka till skolan på kvällen om jag vill. 


Jennys skulle fråga sin mamma om hon får låna en större bil så hon kan hjälpa mig flytta på måndag :) hon e så snäll! 


 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

12 mars 2011 11:18

Vad roligt att du hittat nåt som blir bättre. Och nära skolan. Nu får du göra fint och ombonat på ett ställe till. Det är ju du så duktig på. Kan du använda det du köpt till gamla lägenheten? Hur blir det med hyran?
Jag hoppas få träffa Arvid idag. Mysigt!
Kramar från Mamma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se