Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

Färg!

Av Linda - 10 mars 2011 16:40

Idag var tiden bara flygit iväg, hade kunnat stanna flera timmar till på skolan. Men ska göra de nästa vecka istället. 


Vi har fått färglägga våran vägg idag :) det är super pilligt med barnsligt kul :)


Än så länge har vi kommit så här långt

   och en närbild

  


Igår kväll tvättade jag underkläder sen försökte jag torktumla dom men de var inte tort efter 2 timmar jag jag orkade inte gå ner i tvättstugan nå mer så jag tog upp den fuktiga tvätten och improviserade:

   trosorna hängde jag på galgar men de får ni inte se :P 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Berit

10 mars 2011 20:14

Hej på dig. Vad fint det blev, man blir nästan sugen att ha så hemma.Kram på dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se