Direktlänk till inlägg 9 mars 2011

Blanda färg

Av Linda - 9 mars 2011 16:57

Det är lätt att blanda en lila färg, det är bara att ta i lite blått och lite rött i en vit å röra om. 

Men jätte svårt att blanda en lila färg exakt som man vill ha den.

Då tar man lite blått och lite rött i den vita burken, men de blir för ljust så man tar lite mer blått, då blir de för blått så man tar mer rött men den är fortfarande för ljus så man tar lite mer rött och blått och så håller man på ett tag tills det helt plötsligt blivit för stark och så får man börja om med mer vitt, mycket mer vitt. Ändå blir det inte bra för den blir inte så klar som man vill ha den utan den blir gråaktig av nån dum anledning.


Det har jag gjort halva dan idag. 


  Sen kom lärarna med den rätta färgen :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se