Direktlänk till inlägg 8 mars 2011

Skolan

Av Linda - 8 mars 2011 17:14

Nu har jag tagit lite bilder på skolan, eller på vårat bås och våran vägg iaf. 


Här är jag när jag målar utsidan av båset. Innanför fönstret bakom mig sitter våra lärare och tjuvkikar på oss ibland.

  


Här är Jenny som tar färg ur färghinken. Detta är knäppt från där jag stod på förra fotot. Flera bås och längst bort är tapet och färgförråd. 

  

Här är båset från framsidan. 

   på foto ser ju vår cigarrkant ganska rak ut :)


Här är målarnas blivande fikarum. 

   Detta är våran Dekorvägg.

Vi har bredskacklat två gånger, slipat, grundmålat, färdigstrukit 3 varv för de vart randigt, fogat nedre kanten och ena sidan och nu håller vi på att måla paisley mönster. Det ska bli de iaf, även om de inte syns än. Vi har en overhead bild som vi ritar av. 

 
ANNONS
 
camilla

camilla

8 mars 2011 18:46

Vad roligt att se!!!!
Vad är cigarrkant?? :S

http://bymillan.bloggagratis.se

Linda

10 mars 2011 16:35

när man målar ner takfärgen en bit på väggen och börjar med väggfärgen en cigarr-bredd ner från taket.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se