Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Nicke

Av Linda - 3 mars 2011 18:22

Nu e Nicke här :) 

Han åkte 69.92 mil igår för att vara med mig :) Det tog 8,5 timme bara :P


Efter att han packat ur bilden, hälsat på Kirsti som jag delar lägenhet med och kollat hur jag bor åkte vi till Övertorneå för att handla mat. Jag tyckte inte de fanns så mycket där att visa och Nicke var inte intresserad så vi tog en sväng över till Finnland istället. 


Det var jättemysigt att sova bredvid honom i natt. Och idag när jag kom hem höll han på med maten :) De var så skönt att komma hem till den jag älskar istället för en tog tråkig lägenhet. Det vart en tidig middag vid fyra så nu är vi hungriga igen. Jag brukar normalt inte äta nå mer än middag om ens de men idag ska jag ta igen de med två måltider på en kväll :) 


Han stannar tills på måndag så vi får vara med varann hela helgen. Tack Kim som bytte arbetspass!


               
ANNONS
 
Ingen bild

Berit

3 mars 2011 18:53

Hej på er. Vad det är roligt att läsa det du skriver, det värmer i mig att Nicklas har dig som flickvän, o jag som har en sån fin tös till min son. Hoppas att ni har det bra. Kram på er båda

Linda

4 mars 2011 18:41

hej
vad roliga att du läser :)
Tack, vad gulligt! KRam

 
Ingen bild

Mamma

4 mars 2011 09:19

Hej gumman!
Det är en höjdpunkt att få läsa din blogg. Du skriver både klokt och roligt. Älskar dig!

Linda

4 mars 2011 18:40

hej mamma!
tack :) älskar dig med

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 5 december 2011 04:24

I torsdags tog jag bilen till Luleå flygplats å åkte hem för att fira 5års förlovningsdag men Nicklas :)  På lördag morgon bilade jag, mamma och syster till Stockholm för lite shopping och julmarknad :) Sen hann jag även träffa två av mina bästa ...

Av Linda - 27 november 2011 19:54

  Mjölkskummare mystofflor/strumpor flenell pyjamasbyxor  pyjamas glöggmuggar tubhalsdukar gärna matchande mössa och vantar presentkort i birsta city   ...

Av Linda - 17 augusti 2011 20:07

De här har hänt  senaste veckorna   jag var i Kiruna   å hälsade på Javier     vi åkte till ishotellet              Helgen efter hälsade pappa å monika på och vi               på skolan har vi målat klart   ...

Av Linda - 5 juli 2011 14:42

I helgen har jag varit i Kiruna. Har aldrig varit så långt upp förut. Träden blev bara kortare å kortare ju längre upp vi kom. Jag skulle vilja åka längst upp i Sverige pch se hur det ser ut där.    Jag åkte upp men Jenny och Emilia, Johanna kom ...

Av Linda - 16 juni 2011 17:39

Jag vet inte vart mina tankar är men inte på de jag gör iaf. I förrgår när jag och jenny skulle iväg och grilla korv med pinnbröd glömde vi kniven hemma som vi skulle tälja grillpinnar med så vi fick gå tillbaka. Vi lämnade väskorna i diket för de va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se